Jerry Lewis er død – klovnen længe leve

Scroll down to content

915a145cb9a76a98e155b578e158610f

Jerry Lewis blev 91 år. Det er et flot og langt liv. Især i den hårde entertainment branche. De fleste vil huske ham for han komiske talent. Her på redaktionen har vi et særligt forhold til de seriøse roller. Hans store skuespiller talent fortjente flere af disse. De fleste kender hans tour-de-force forestilling i Scorseses hit ‘King of Comedy’. Lewis spiller på mindst samme niveau som Robert DeNiro! Nogle kender måske også dramaet ‘Funny Bones’, hvor han spiller sammen med Oliver Platt. Men ingen af hos har set ‘The Day the Clown Cried’, kultfilmen som Lewis selv instruerede, men som han nægtede at udsende fordi han ikke var tilfreds med filmen. Når man ser åbningen på filmen ser den dog ud til at være et mesterværk. Lad os håbe at den bliver udsendt posthumt!

THE DAY THE CLOWN CRIED (opening titles)

THE KING OF COMEDY

FUNNY BONES

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: