michaelmortensen.jpg

Den danske tennisspiller, -træner og -kommentator har set ‘Borg’

Jeg havde en fantastisk oplevelse i går aftes til premieren på ‘Borg’. Björn Borg var mit store idol, da jeg voksede op, og er det stadig den dag i dag. Sverrir Gudnason – som jeg havde den store ære at møde og tale med – er en meget sympatisk mand. Sverrir spiller hovedrollen som Borg og sammen med Shia LaBeouf som John McEnroe fanger de begge de karakteristiske personligheder og stærke følelser, som de udviste både på og udenfor banen. Det var en meget bevægende film, som jeg virkelig kunne identificere mig mig. Jeg anbefaler alle at se denne film. Ikke blot tennisinteresserede, men alle, der gerne vil se gode skuespiller præstationer og en rigtig god film. Jeg giver den fem 🎾🎾🎾🎾🎾.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: