Gense den lesbiske scene med Brigitte Bardot og Jane Birkin i Roger Vadims ‘Don Juan 73’

Scroll down to content

kZE-F4rXD0NS2JHHWMcoIwEhw28

UGENS KLASSIKER

Jeanne bor i Paris og mener, at hun er reinkarnationen af Don Juan. Hun besøger en præst og fortæller ham, at hun har dræbt en mand. Han kommer til hendes elegante lejlighed – hendes far er død og efterlader hende en formue – og hun fortæller præsten historierne om mænd, hun har forført. Forførelsen er let, hun fortæller ham, det er ødelæggelse, der tager planlægning. Vi ser hende med en embedsmand, en rigmand og en folkesanger. Hun beskriver sig selv som en edderkop. Hendes ven Léporella forsøger at være Jeannes samvittighed. Hvad ønsker Jeanne?

Scenen med Mozarts Requiem:

Se hele filmen med undertekster her:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: