Klip fra Stor som en sol @ CPH:DOX 2018

Scroll down to content

27369144_10155179348256027_2490134066328354728_o

Du kender dem fra hits som ”Det Er Knud Som Er Død” og ”Et Barn Af Min Tid”. The Minds of 99 et af de mest fremtrædende og anmelderroste danske rockbands lige nu. På bare fire år har de udgivet to albums, åbnet Orange scene og spillet på samtlige af de største danske festivaler.

Nu kan du lære Niels Brandt og de øvrige medlemmer af The Minds of 99 endnu bedre at kende; dokumentarfilmen ’Stor som en sol’ går nemlig helt tæt på bandet, mens de arbejder på deres tredje udgivelse, Solkongen.

’Stor som en sol’ er en ærlig fortælling om 5 individers rejse mod solen. Dokumentaren, der er instrueret af Kasper Kiertzner, følger bandet helt tæt fra udsolgte koncerter til isolation i en bunker og et langt trip på Bornholm. Alt imens medlemmerne forsøger at finde fodfæste i en brydningstid, både internt og i den verden de lever i.

’Stor som en sol’ får verdenspremiere på CPH:DOX i Bremen Teater den 20. marts kl. 21.30, som en del af festivalens Sound & Vision-program.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: