PREMIERE DEN 10. MAJ

Ægteparret Michael og Dafna er dybt fortvivlede, da militærpolitiet opsøger dem i deres hjem for at oplyse dem om, at deres søn Jonathan er omkommet i krigen. Dafna er i chok og får noget stærkt beroligende, mens Michael overmandes af et voldsomt raseri. ‘Foxtrot’ er en dans med livet som indsats. Det er en filosofisk lignelse, der forsøger at undersøge det noget vage begreb ‘skæbne’ gennem en historie om en far og hans søn. De er langt fra hinanden, men får alligevel drastisk indvirken på hinandens skæbner. ‘Foxtrot’ vandt juryens store pris ved filmfestivalen i Venedig 2017, og det israelske festivalhit var også shortlistet til Oscar.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: