PREMIERE DEN 5. APRIL

‘Lucky’ tager også med på en rørende, bittersød åndelig rejse med en 90-årig, kæderygende ateist i selskab med alle de andre mærkværdige karakterer, som bor i hans afsidesliggende lille hjemby i den amerikanske ørken. Efter at have overlevet alle sine samtidige venner befinder Lucky sig ved livets ende – præcis som hovedrolleindehaveren selv, Harry Dean Stanton, som spiller sit livs – og sit livs sidste – rolle som den indtagende ‘Lucky’.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: