KAN SES I EMPIRE BIO OG ØST FOR PARADIS

Instruktør James Franco, har forvandlet denne tragi-komiske sande historie, om den spirende filmskaber og berygtede Hollywood-outsider Tommy Wiseau, til en film om venskab, kunstnerisk udtryk og drømme der blev forfulgt trods uovervindelige odds.

Baseret på Greg Sesteros bestseller roman om, Tommys kult-klassisker The Room (‘The Greatest Bad Movie Ever Ever’) er Disaster Artist en vanvittig morsom påmindelse om, at der er mere end en vej til at blive en legende – og ingen grænser for, hvad du kan opnå, når du absolut ingen idé har om, hvad du laver.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: