PREMIERE DEN 8. MARTS – SE FILMEN I GRAND TEATRET

‘Så længe jeg lever’ er en intens og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Fra barndommen, til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen – og i hundene – indtil han pludselig brager stort igennem i 1971 med ‘Der er noget galt i Danmark’. John lægger Danmark for sine fødder med sine folkelige klassikere. ‘Så længe jeg lever’ er en rørende og smuk kærlighedshistorie mellem John og hans kone Ruth, hvis tumultariske ægteskab er fyldt med varme, lidenskab, bajere og kaos – og fremfor alt musikken og Johns kamp med sin egen perfektionisme og fatale søgen efter det absolutte.

Instrueret af Ole Bornedal.

TRAILER:

SANGEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: