SE FILMEN PÅ BLOCKBUSTER

Christian (Claes Bang) er kunstnerisk chef på et moderne kunstmuseum. I dagene op til åbningen af en ny udstilling bliver Christian udsat for et tricktyveri på åben gade. En oplevelse, han ikke kan slippe, og sammen med sin assistent, Michael (Christopher Læssø), indleder han en jagt på tyven. Samtidig kræver journalisten Anne (Elisabeth Moss) svar på kunstens store spørgsmål, og oveni alt dette skal Christian i tilgift stå på mål for en mildt sagt dristig viral kampagne, som museets PR-bureau har skabt. ’The Square’ er Ruben Östlunds stærkt imødesete opfølger til ’Force Majeure’. Filmen vandt Guldpalmen i Cannes.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: