SE FILMEN PÅ CPH:DOX

Det ligner mørk og dystopisk science fiction, men det er allerede virkelighed. Med de rigtige datamængder og algoritmer kan man forudse forbrydelser før de bliver begået. I hvert fald i teorien. ‘Pre-Crime’ er en doku-thriller fra den fremtid, vi allerede lever i, hvor overvågning og Big Data lover os en verden uden kriminalitet. Men hvad nu hvis algoritmerne er forkerte? Mød både computer-eksperterne og de allerede mistænkte, der endnu ikke har gjort noget forkert, i en tankevækkende film, der vender op og ned på skyld og uskyld. Og som stiller de helt rigtige spørgsmål før det er for sent. For når storbyer som Chicago, Berlin og London reduceres til gigantiske netværk af data, når vores kommnunikation og mindste bevægelser konstant kortlægges, er vi så pludselig skyldige indtil det modsatte er bevist? Og er ‘Minority Report’ blevet til virkelighed?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: