SE FILMEN I GRAND TEATRET MANDAG DEN 18. MARTS KL. 19

Hvis der fandtes en Nobelpris for nice-ness ville den gå til Agnès Varda – men en æres-Oscar kan også gøre det. Den dybt charmerende 89-årige filmskaber har både fantasien og overskuddet i behold, og i sin nyeste film har hun allieret sig med den unge fotograf JR. Sammen tager de på et roadtrip rundt i Frankrig for at møde folk, fotografere dem og klistre portrætterne op i kæmpeformat på husfacaderne, hvor folk bor. Et socialt eksperiment og et generøst projekt, som i en tid præget af splittelse og krise samler folk og giver håb. ‘Faces Places’ har været en af årets mest elskede film siden premieren i Cannes i sommers, og slutter sig smukt til Vardas rige og omfattende livsværk – et værk, der ganske svimlende startede helt tilbage i 1954, hvor hun lavede den første franske nybølgefilm.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: