PREMIERE DEN 19. APRIL

I 10 år har Bobbi Jene været stjernen i et af verdens førende dansekompagnier i Israel – under sin mentor og tidligere elsker, den Ohad Naharin. Nu vil hun løsrive sig fra stedet og manden, der gjorde hende til en international stjerne. Men netop som hun skal til at rejse hjem til USA, forelsker hun sig hovedkulds i den unge, smukke danser Or. For første gang i sit liv mærker hun det tikkende biologisk ur – og lysten til at blive hos en mand og starte en familie. Elvira Linds rå og intime blik åbner op for et intenst univers, hvor livet som skabende kunstner og kvinde både brydes og folder sig ud.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: