PREMIERE DEN 14. JUNI

Kærlighed adlyder ingen. Kærlighed og tro er placeret i dramatisk modspil i den nye film fra instruktøren af Gloria og den fornylig Oscarvindende film En fantastisk kvinde – Sebastián Lelio. Som single og med et rigt liv som fotograf i New York er Ronit (Rachel Weisz) det sorte får i sin jødisk ortodokse familie, der bor i London. Da hendes far, der er højtæret rabbiner i det lokale samfund dør, vender Ronit tilbage til London, for at deltage i begravelsen uanmeldt. Her overraskes hun af nyhederne om, at Dovid (Alessandro Nivola) hendes tidligere bedste ven og nære familiemedlem – skal arve embedet som rabbiner, og at han i mellemtiden også har giftet sig med Ronits tidligere veninde Esti (Rachel McAdams). Mens Dovid forbereder sig på at overtage gerningen i synagogen, mødes Ronit og Esti igen. En gammel flamme mellem dem blusser op igen – en flamme der truer med at brændemærke hele familien og ryster fundamentet under deres eksistens.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: