PREMIERE DEN 12. JULI

Alt hvad du måtte ønske at vide om Ingmar Bergman, men ikke har turdet spørge om. Jane Magnusson går hårdt til svensk films store fyrtårn med afsæt i et for instruktøren særligt hændelsesrigt år, 1957. Det er ikke lige smigrende alt sammen, men alligevel sidder man både fascineret og imponeret tilbage. Han udsender ’Det syvende segl’, skriver og instruerer ’Ved vejs ende’, og så instruerer han også to roste teaterstykker samt lidt dramatik for både TV og radio. 1957 var også året, hvor Bergman besluttede, at han skulle være 100% ærlig. Filmene blev både hans selvbiografier og terapisessioner. Problemer fattedes han ikke: Mavesmerter, dødsangst, jalousi og utilstrækkelighedsfølelser. Sikke film, der kom ud af det materiale. Og sikken er dokumentar, Jane Magnusson har fået ud af alt dette! ’Bergman – Et år, et liv’ havde verdenspremieren på filmfestivalen i Cannes for under én måned siden.

TRAILER:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: