The Rules For Everything

Scroll down to content

VISES TIL NORSK-SVENSKE FILMDAGE

Kim Hiorthøys debut er en legesyg komedie om liv, død og atomer. Storm er ti år. Da hendes far forsvinder, begynder hendes mor at lave instruktionsfilm med en østeuropæisk selvhjælpsguru. Overladt til sig selv må Storm bestemme sig for hvilke regler tilværelsen kan koges ned til for ikke at verden skal falde sammen omkring hende. Hiorthøys film er en dybt begavet blanding af humor og absurditet, hvis dialog både foregår på norsk og engelsk – alt afhængigt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: