dentidpaa-gal6

PREMIERE DEN 8. NOVEMBER

DEN TID PÅ ÅRET er en satirisk fortælling som spidder vores juletraditioner, der år efter år, er ved at tage livet af os og om de løfter vi giver hinanden, når vi med nød og næppe er kommet helskindet i gennem en familiejul og garanterer, at dette var absolut sidste gang. Og om den ene aften på hele året, som har været planlagt ned i de mindste detaljer siden sidste jul, – men som altid truer med at gå galt. Udover at instruere spiller Paprika Steen også en af hovedrollerne, mens de øvrige medvirkende tæller Sofie Gråbøl, Lars Brygmann, Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster og Lars Knutzon.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: