PREMIERE DEN 13. SEPTEMBER

Ditte og Louise er to midaldrende skuespillerinder, som indser, at det eneste, filmbranchen har tilbage at tilbyde dem, er roller som nogens mor eller en gammel, slidt luder. Derfor griber Ditte til en radikal løsning: Hun klæder sig ud som mand. Og stik mod forventning får Ditte succes som Ditlev. Pludselig tilbydes hun hovedroller, mens kvinderne sværmer lystigt om hende. Og hun bliver bedste venner med selveste Anders W. Berthelsen. Men samtidig svigter hun sin bedste veninde Louise og deres fælles drøm om deres eget show. I afmagt og frustration kaster Louise sig ud i en hovedløs affære med lægen David…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: