SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

Så godt som alle Astrid Lindgrens historier er blevet filmatiseret, men hendes egen historie fra det virkelige liv har vi haft til gode – indtil nu. Pernille Fischer Christensen (hun kommer til visningen!) har sat sig for at fortælle om forfatteren og hendes unge år. Som teenager forelsker Astrid sig i den gifte redaktør på det lokale dagblad, som hun skriver for. Hun indleder et forhold til ham samtidig med at hun desperat prøver at stå på egne ben som selvstændig kvinde. Pernille Fischer Christensen og manuskriptforfatter Kim Fupz Aakesson ved godt, at de piller ved Sveriges nationalklenodie, men fører sikkert historien i havn med både humor, drama og et hjerte på størrelse med forfatterindens eget, ikke mindst takket være Alba August i den altoverskyggende titelrolle.

TRAILER:

SOCIAL:

BIOGRAFPREMIERE:

PREMIERE 31. JANUAR / KØB BILETTER HER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: