Mr. Catra – The Faithful

Scroll down to content

SE FILMEN I GRAND TEATRET MANDAG DEN 5. NOVEMBER KL: 21:30

Hovedpersonen i Andreas Johnsens banebrydende film om Baile Funk, Mr Catra, døde i september. Vi hylder fænomenet med en særvisning på dagen, hvor han ville være fyldt 50. Baile Funk’en opstod i Rio de Janeiros shanty towns, og Mr Catra var genrens største stjerne. Med en mur af tung lyd i ryggen synger Mr Catra om livet i favelaerne, krigen mod de andre kriminelle bander og politiet, sex og håbet om en bedre fremtid – henover et beat af Miami Bass og afro-brasilianske rytmer. Politiet fik nedlagt forbud mod Mr Catras specielle form for Baile, som blev stemplet ‘Funk Proibido’. Filmen giver en indsigt i en del af Rio de Janeiro, som det officielle Brasilien har ekskluderet. Det er brasiliansk gangstarap fra den virkelige verden. NB: 50-års fødselsdagspris: 50 kr.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: