SE FILMEN TIL FRANSKE FILM MANDAGE

Veteranen Jean Becker er tilbage med et klassisk drama, der udspiller sig i 1919 – kort efter afslutningen på Første Verdenskrig. Afsættet er en roman af Jean-Christophe Rufin, der handler om en tidligere dekoreret soldat (Nicolas Duvauchelle), som stik imod al fornuft har påført sig selv en anklage for forræderi. En ældre, lettere korrumperet dommer (François Cluzet fra ‘De urørlige’) får til opgave at forhøre den unge hedspore – og redde ham fra sig selv. Og i alt dette spiller hunden i midten og kvinden på landstedet (Sophie Verbeeck) hver deres nok så vigtige rolle.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: