Five Seasons: The Gardens of Piet Oudolf

Scroll down to content

EKSTRAVISNING I GRAND TEATRET DEN 21. JANUAR

Den hollandske landskabsdesigner Piet Oudolf er kendt for sine revolutionerende beplantninger i store projekter som f.eks. The High Line i New York. Han har skabt en ny stil, som forener det vilde med det tæmmede. Hans haver er selvstændige kunstværker, der vender op og ned på traditionelle opfattelser af skønhed og forfald. I denne anmelderroste og prisvindende dokumentar kommer vi helt tæt på Piet Oudolfs haver og hans kreative proces. Introduktion v. Mette Skjold fra SLA-landskabsarkitekter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: