PREMIERE DEN 9. MAJ / KØB BILLETTER HER

László Nemes’ stærkt imødesete opfølger til Oscar-vinderen ‘Sauls søn’ foregår i 1913 i Budapest. Den unge Irisz Leiter ankommer til den ungarske hovedstad med forhåbninger om at komme i arbejde som hattemager hos den legendariske hattebutik, der tilhørte hendes forældre. Mens forberedelserne er i gang hos Leiter hatteforretning, så man kan tage imod gæster af højere rang, kommer en mand, som vil have fat i Irisz. Irisz nægter at forlade byen, men hun er samtidig nødt til at følge mandens spor, da det er den eneste vej for at finde frem til hendes fortid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: