SE FILMEN TIL NORSK-SVENSKE FILMDAGE / KØB BILLETTER HER

I ‘Bølgen’, som blev vist på filmdagene i 2017, fulgte vi geologen Kristian Eikjord (Kristoffer Joner) og hans familie, da en tsunami truede med at tilintetgøre den lille by Geiranger – en krise, som Eikjord med nød og næppe fik afværget. Nu er en anden naturkatastrofe på spil. I den ikke mindre neglebidende ‘Skælvet’ bliver Eikjords talenter sat på en ny prøve, når Oslo trues af et enormt jordskælv, der ikke er set af denne kaliber siden 1904, hvor man målte 5,4 på Richterskalaen i den norske hovedstad. Som forgængeren (som man ikke behøver at have set for at følge med her!) er ’Skælvet’ blevet et massivt biografhit i Norge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: