SE FILMEN TIL NORSK-SVENSKE FILMDAGE / KØB BILLETTER HER

Harry Martinson har leveret forlægget (et digt!) til denne eksistentialistiske sci-fi-thriller, der udspiller sig efter at menneskenes krige og manglende miljøhensyn har gjort jorden uegnet til beboelse. Restauranter og shopping-centre møder de emigrerende mennesker, der stiger ombord på det vældige rumskib Aniara, som efter planen skal transportere sine passagerer til Mars, så de kan starte et nyt liv dér. Men da Aniara, straks efter starten, kolliderer med meteoritter og kommer ud af kurs, ændres forudsætningerne drastisk. Mens fremtiden tegner mildt sagt ildevarslende, bliver en mystisk indretning, som gør passagererne i stand til at genopleve livet på jord, stadigt mere populært.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: