PREMIERE DEN 19. DECEMBER / KØB BILLETTER HER

Shia LaBoeuf trækker på oplevelser fra sin egen opvækst og karriere i Alma Har’els vilde skildring af en ung skuespiller, der kæmper for at forliges med en traumatisk barndom og en voldelig far – spillet af LaBoeuf selv. Filmen følger to spor. Dels den unge stjerne Otis (Lucas Hedge), der efter en ulykke diagnosticeres med PTSD og dømmes til rehab. Og dels hans 12-årige yngre jeg (Noah Jupe), der bor på et nedslidt motel med sin far James (LaBoeuf), en krigsveteran, eks-rodeoklovn og tørlagt alkoholiker. Det er Otis, der bringer smør til brødet, og selvom James elsker sin søn, er han også plaget af misundelse og af sine egne urealiserede drømme. Han er en klovn uden scene, hvis bitterhed og voldelige vredesudbrud går ud over Otis, som gør sig hård i sin lille krop – og snart ryger flere smøger end sin far.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: