SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

‘Klovn the Final’ afslutter Casper Christensen og Franks Hvams filmtrilogi, der fra start var tænkt som en taburet med tre ben: Fortællingen om den moderne mand og de tre vigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab. De tre temaer har fået hver sin ‘Klovn’-film – og vi vover lige pelsen ved at påstå, at den tredje og sidste i mangt og meget også er en rigtig kvindefilm. I ‘Klovn the Movie’ handlede det om Franks kamp for at blive far. I ‘Klovn Forver’ handlede det om venskabet med Casper. Og i ‘Klovn the Final’ handler det om den svære kærlighed. Og vi kan roligt love, at bliver lige tåkrummende pinligt og vanvittig, som i forgængerne.

TRAILER:

SOCIAL:

BIOGRAFPREMIERE DEN 30. JANUAR 2020/ KØB BILLETTER HER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: