PREMIERE DEN 13. FEBRUAR / BESTIL BILLETTER HER

Malicks klart bedste film siden den ligeledes åndeløst smukke ’The Tree of Life’ er baseret på den sande historie om bonden Franz Jägerstätter, som lever med sin kone og tre små døtre i en landsby i Østrig. Franz er netop hjemvendt fra en militærtræningslejr, da han modtager et indkaldelsesbrev fra Hitlers befalingsmænd i Berlin. Men da Franz nægter at kæmpe for nazisterne, gør han livet svært for både sig selv og familien. Franz er principfast, selv om han ved, at hans forræderi i værste fald betyde døden. Troen og kærligheden til familien gør ham stærk og holder hans mod oppe, men spørgsmålet er, om det er nok?

TRAILER:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: