🇩🇪 DANSK PREMIERE TORSDAG DEN 9. SEPTEMBER

Christian Petzold (’Barbara’, ’Phoenix’ og senest ’Transit’) er tilbage med en moderniseret version af den gamle kærlighedsfabel om vandvæsenet Undine, der først kan blive menneske, nĂĄr hun forelsker sig i en mand, men som mĂĄ dræbe ham og vende tilbage til sit element, vandet, hvis han ikke er hende tro. Titelrollen beklædes af fantastiske Paula Beer (’Frantz’ og ’Værk uden skaber’), der arbejder som historiker pĂĄ Berlins Humboldt-institut, mens hun prøver at holde fast i kæresten Johannes (Jacob Matschenz), som er ved at afsøge nye græsgange. Da forholdet gĂĄr i stykker, falder Undine bogstaveligt talt i armene pĂĄ dykkeren Christoph (Franz Rogowski) – under et knust akvarie. Kærligheden brænder i de vĂĄde elementer, men spørgsmĂĄlet er, om det er nok til holde Undine i live blandt menneskene. ‘Vildtvoksende, uforklarlig undersøisk magi,’ skrev Politikens Erik Jensen fra Berlin, hvor filmen modtog de internationale filmkritikeres FIPRESCI-pris, men Paula Beer løb med den kvindelige skuespillerpris.

TRAILER:

EKSTRAMATERIALE:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: