SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

Suffragette er et spændende drama om fodsoldaterne i det tidlige feministiske oprør. Kvinder der tvinges under jorden i en farlig omgang katten efter musen med en øget brutal stat. Det var arbejderkvinder som så at den stille protest ikke havde nogen effekt, og som vidste at den eneste vej frem var en mere radikal kamp. De var villige til at ofre alt i kampen for ligestilling – deres jobs, deres hjem, deres børn og deres liv. Maud (Carey Mulligan), var sådan en fodsoldat. Historien om hendes kamp for værdighed er gribende og kraftfuld, men også dybt hjerteskærende og inspirerende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: