PREMIERE DEN 16. JULI

Sarah (Eva Green) er medlem af et internationalt hold af astronauter, der snart skal sendes på en 1-år lang mission i rummet. Som eneste mor på holdet kæmper Sarah med at balancere mellem rollen som astronaut i intensiv træning, og som mor til sin højtelskede 7-årige datter, Stella. Sarahs ubetingede kærlighed til Stella truer med at forstyre hendes træning og får Sarah til at tvivle på hendes valg om at deltage i rumrejsen. En tvivl som ikke umiddelbart opleves på samme måde hos hendes mandlige holdmedlemmer. Kort før lift-off skal Sarah i karantæne uden mulighed for fysisk samvær med sin datter – en første adskillelse, der vil teste om afsavnet hos dem begge er for stort til at Sarah kan gennemføre missionen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: