REPREMIERE I GRAND TEATRET OG ØST FOR PARADIS

Raoul Pecks fænomenale film om forfatteren, dramatikeren og aktivisten James Baldwin bygger på arkivklip med den karismatiske og viljestærke mand. ‘I am Not Your Negro’ er noget så sjældent som en højaktuel portrætfilm, der blotlægger racismen i Amerika gennem en intellektuel begavelse – og med afsæt i forfatterens nære venskab med Medgar Evers, Malcolm X og Martin Luther King, jr. Filmen trækker linjer op fra fortidens borgerrettighedsbevægelse til nutidens BlackLivesMatter og er i kølvandet på de tragiske begivenheder i Charlottesville en god lejlighed til at (gen)opdage en af amerikansk litteraturs vigtigste stemmer.

TRAILER

SOUNDTRACK

SOCIAL

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: