PREMIERE DEN 11. JUNI / KØB BILLETTER HER

Den sydkoreanske film ‘Parasite’ handler om en fattig familie af småsvindlere, der bor i ubeskriveligt slum i Sydkorea – og vises nu i en sort/hvid version.

Bong Joon Ho havde faktisk sin sort-hvide version klar allerede inden den ’rigtige’ version af filmen havde verdenspremiere i Cannes (hvor den som bekendt endte med at løbe med Guldpalmerne), og instruktøren lover, at der venter en helt anden oplevelse i sort-hvid. 

I filmen er familiens to store børn begge lige så handlekraftige som forældrene, så da drengen får mulighed for at undervise en rigmands-datter i en godtroende familie, begynder en større overtagelse, hvor hele hans familie snart snyder sig ind som medarbejdere.

‘Parasite’ er en original, kulsort og til tider dybt forstyrrende komedie om klasseskel. Midt i komikken bliver det dog til tider meget mørkt og langt fra morsomt, men handlingen er så kuleskør, at man er underholdt ud over det sædvanlige.

Mesterinstruktøren Joon-ho Bong, som tidligere har stået bag ‘The Host’, ‘Mother’ og Snowpiercer, har med denne titel opnået karrierens hidtil højdepunkt.

‘Parasite’ modtog fire Oscars, bl.a. for Bedste film og Bedste instruktør, og den blev hædret med Guldpalmen på Cannes Filmfestival 2019. (Copyright: kino.dk).

TRAILER

SOCIAL

Filmen vises med engelske undertekster.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: