REPREMIERE

Tal R er byens bedste konditor! Det vil sige, i den virkelige verden er han faktisk en af Danmarks stjernekunstnere, der har malet, formgivet og udtrykt sig til tops på den internationale kunstscene. Der er mange meninger om hvem Tal (e)R, og om det er finere at lave kunst end at lægge fliser. I Daniel Denciks portræt ‘Tal R – The Virgin’ lærer vi kunstneren at kende gennem kollegaen (John Kørner), naboen (Søren Ulrik Thomsen), den tyske ven (Jonathan Meese), Onkel Ole, flere andre og ikke mindst kunstneren selv – og hans forældre. Charmerende og hverdagsmagisk iscenesat, hvor karakter, farver og skygger vokser som fantasifigurer på lærredet. NB: Filmen varer 30 minutter og vises i anledning af Tal Rs udstilling ‘Dyr & mennesker’ på Glyptoteket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: