PREMIERE DEN 9. JULI

I 1966 instruerede Claude Lelouch den ikoniske nybølge-film ’En mand og en kvinde’, som han vandt både Guldpalme og Oscar for. Nu vender Lelouch tilbage til den gamle historie og lader Anne og Jean-Louis mødes igen – og også i denne inkarnation spilles de af Anouk Aimee og Jean-Louis Trintignant (som egentlig gik på aftægt efter ’Amour’). ’De bedste år’ er en film om erindringens gave og kærlighedens evne til at modstå nutidens prøvelser. Og så indarbejder Lelouch skønne klip fra den gamle film med de to skuespillere i al ungdommens fortryllende vælde – på stranden i Deauville og i det hotelværelse, hvor deres affære tog sin begyndelse – selvfølgelig akkompagneret af Francis Lais udødelige temamelodi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: