SÆRVISNINGER DEN 17.-19. JULI

Den japanske anime film ‘My Hero Academia: Heroes Rising’ var en kæmpe succes, da den kom op i de amerikanske biografer først på året. Det er den anden film baseret på manga-serien ‘My Hero Academia’ af Kōhei Horikoshi. Filmen følger en gruppe unge, aspirerende superhelte kæmper i verden af mennesker med forskellige evner, kendt som ‘quirks’. De to klassekammerater fra Hero Academy skal stå overfor den hidtil stærkeste modstander i skurken Nine.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: