PREMIERE DEN 6. AUGUST

I over 30 år har Fabrizio Collini arbejdet flittigt for en tysk bilproducent, men så dræbte han en mand – tilsyneladende helt uden grund. Sagen overdrages til den unge forsvarsadvokat Caspar Leinen, som er mere end udfordret. Han er personligt involveret, da offeret, industrimanden Jean-Baptiste Meyer, er bedstefar til hans gymnasiekæreste. Derudover vil hans mordanklagede klient ikke tale med ham, og han står over for en anklager, der synes ham langt overlegen. Da Leinen alligevel beslutter at føre sagen, begynder han at afdække en af de største juridiske skandaler i Tyskland nogensinde. Historien strækker sig helt tilbage til 2. verdenskrig, men hvor meget er han villig til at ofre for at afsløre sandheden? Filmen bygger på den internationale bestseller af Ferdinand von Schirach.

TRAILER

SOCIAL

View this post on Instagram

Sagen Collini I biograferne fra 6. August

A post shared by Filmbazar (@filmbazar_dk) on

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: