SÆRFORESTILLING ONSDAG DEN 23. SEPTEMBER / KØB BILLETTER HER

Filmen Bennys Badekar fra 1971 er legendarisk og i dag en del af den danske kulturarv på linie med Olsen Banden og Gasolin’. Næste år har filmen 50 års jubilæum, men allerede i år kan de elskede sange fejre 50 år, de udkom nemlig på grammofonplade allerede i 1970. Sangene fra filmen er i dag klassikere og synges af Otto Brandenburg, Peter Belli, Povl Dissing, Jesper Klein m.fl. Dét markeres med udgivelsen af et dobbelt-album med alle sangene, musikken, udvalgt dialog og musikalske godbidder der ikke nåede med i filmen. Denne plade udkommer 26. september. Vi fejrer denne udgivelse med en særvisning af filmen d. 23. september. Før filmen vil der være en snak med instruktøren og forhåbentlig flere af de medvirkende. Selvom pladen, som skrevet, først udkommer et par dage efter, vil den kunne købes efter visningen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: