PREMIERE DEN 10. SEPTEMBER / KØB BILLETTER HER

‘Til Sama’ er en rørende dokumentar af den unge mor Waad al-Kateab, der har filmet kampen om Aleppo i Syrien til sin 1-årige datter Sama, såfremt Waad og hendes mand, der er læge på det sidste hospital i Aleppo, ikke overlever krigen. Filmen er formet som et langt kærlighedsbrev til Sama. Det starter i 2012, hvor Waad filmer sine medstuderendes demonstrationer, glæden og optimismen – før regimet slår tilbage. Vennerne må undslippe snigskyt­ter, luftangreb og bomber. Midt i al kaos frier Hamza til Waad, og snart er hun gravid. Sama fødes 1. januar 2016 – et lille glimt af håb i en ubegribeligt mørk tid. [Pressemateriale]

TRAILER

SOCIAL

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: