🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Denne stærkt gribende, episk udfoldede familiesaga fra bondelandet (Mayenne-distriktet i Loire for at være helt præcis) har en blændende Guillaume Canet i hovedrollen som Pierre, der kun er en ung mand, da han engang i 1970’erne overtager den fædrene gård. Han gifter sig med ungdomskæresten (Veerle Batens), og snart får de også børn og etablerer familie. Det starter godt, men landbrugets modernisering kommer ikke uden en pris, og Pierre kæmper for at følge med tiden – og får ikke ligefrem moralsk opbakning fra sin gamle far, som folder sig ud som den evigt kritiserende patriark. Ikke sært, at Pierre undervejs slår sig på flasken – mens hans fortvivlede familie magtesløse ser til. Se ‘In The Name of the Land’ mandag den 23. november i @grandteatret og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: