🇮🇪 EUROPEAN CINEMA: Sandra er en fraskilt kvinde, der lever i Dublin med sine to døtre. Hun har ar på både krop og sjæl efter år med hustruvold. Hun er under pres fra myndighedernes side, og passer to forskellige jobs for at få det hele til at hænge sammen. Og så er der eksmanden, som kæmper for at vinde hende tilbage. Men så træffer Sandra en stor beslutning. Med støtte fra lægen O’Toole, som hun gør rent for, begynder hun et selvbyggeri i hans baghave. Sandra vil gøre alt for sine døtre, for sin frihed – og hun vil vise, at hun kan skabe sit eget liv. Premiere den 26. november i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: