🇩🇪 TYSKE FILM DAGE: Burhan Qurbanis muskuløse nyfortolkning af klassikeren ’Berlin Alexanderplatz’ er omsat til nutidens Berlin og har en flygtning i hovedrollen. Filmens hovedperson, Francis, er en illegal flygtning fra Vestafrika, der skyller op på en strandbred i Sydeuropa og ender i Berlin. Men vilkårene for en indvandrer uden arbejdstilladelse er nådesløse, og mødet med den psykopatiske gangster Reinhold driver Francis ind i en kriminel underverden, som ligger langt fra hans forestilling om et nyt og bedre liv som vesterlænding. Først da han møder den prostituerede Mieze, oplever han noget, som han aldrig har prøvet før: En lille smule lykke. Se filmen fra i dag i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: