AFVENT PREMIEREDATO

I ‘De smukkeste år’ fortæller filmskaber Gabriele Muccino historien om fire venner, der knytter stærke bånd som teenagere, men som glider fra hinanden, da voksenlivet gør sit indtog. Senere i livet krydses deres veje atter og gamle følelser blusser op – på godt og ondt. Den prisbelønnede italienske instruktør Gabriele Muccino har tidligere instrueret bl.a. ‘Min italienske familie’, ‘Sidste kys’ og ‘Husk mig nu’. I hovedrollerne ses profilerede og prisvindende skuespillere som Pierfrancesco Favino, Kim Rossi Stuart og Micaela Ramazzotti. Filmen er en del af Filmporten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: