🆕 BIOGRAF PREMIERE: ‘Sound of Metal’ var nomineret til hele 6 Oscars, inklusive bedste film, og vandt bl.a. for bedste klip ved danske Mikkel E.G. Nielsen. Den britiske skuespiller og rapper Riz Ahmed (også Oscar-nomineret) spiller hovedrollen som trommeslageren Ruben, der i bogstavligste forstand er på stikkerne: Han kæmper med at lægge sit misbrug bag sig, få sit parfold til at fungere og bryde igennem med musikken, men så sker det værste, som næsten tænkes kan: Han begynder at miste hørelsen, og det går hurtigt. Og så er gode råd dyre. Se SOUND OF METAL fra torsdag den 6.maj i bl. a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: