🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Sidste års overraskende hit i de franske biografer handler om skolelærerinden Antoinette (Laure Calamy , bl.a. kendt fra ’Call My Agent’), der har en affære med en af sine elevers gifte far. Sommerferien nærmer sig, og egentlig har de elskende planlagt en hemmelig eskapade, men så melder mandens hustru sig på banen, og han må pinedød med sin lille familie på vandretur i de sydfranske bjerge Cevennerne. Antoinette aner ikke sine levende råd, men tager en hurtig beslutning og booker sig selv ind på en rejse i det samme område – akkompagneret af et æsel og i fodsporet fra forfatteren Robert Louis Stevenson, som udødeliggjorde bjergvandringen tilbage i 1878. Risikoen for at støde ind i elskeren og hans familie er overhængende, men først og fremmest bliver turen en erkendelsesrejse for Antoinette, der også udfordres af det genstridige æsel, som ikke altid vil samme vej som hende. Se MY DONKEY, MY LOVER AND I i aften kl. 19 i @grandteatret og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: