🇫🇷 CANNES CHOK: ’Titane’ var årets cause célèbre i Cannes, hvor filmen hjemtog Guldpalmen, selv om dens voldsomme anslag og ind i mellem grænseoverskridende indhold ikke ligefrem kan kaldes konsensussøgende. Det starter med, at den unge pige Alexia sidder og sparker til forsædet på den bil, hendes far kører. Han bliver så distraheret, og at han ender med at brage ind i vejsiden med et øredøvende brag. Hårdt såret får Alexia opereret titan ind i siden af hovedet. Og herefter begynder den egentlige historie. Den voksne Alexia (Agatha Rouselle) støder ind i en nedtrykt kaptajn (Vincent Lindon), som har mistet sin søn for år tilbage – og gerne lader Alexia indtage sønnens plads. Mere skal vi ikke afsløre her, men ’Titane’ båder chokerer og overrasker. Se filmen i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: