đŸ‡ŻđŸ‡” SÆRFORESTILLING: 20 Ă„rs JubilĂŠums-visning med engelske undertekster – i samarbejde med Copenhagen Asian Film Festival. ‘Chihiro og heksene’ (Spirited Away) mĂžder vi pigen Chihiro og hendes forĂŠldre, der er pĂ„ vej til deres nye hjem. Men da hendes far forsĂžger med en genvej havner familien pĂ„ en Ăžde, mudret landevej. Som i et drĂžmmesyn nĂ„r de frem til en forladt forlystelsespark og en restaurant fyldt med mad, men uden gĂŠster og personale. Mens forĂŠldrene kaster sig over maden, fornemmer Chihiro en fare, og som mĂžrket falder pĂ„ oplever hun til sin skrĂŠk, at omrĂ„det er fyldt med Ă„nder, og at hendes forĂŠldre forheksede. Snart fĂ„r hun hjĂŠlp af den mystiske dreng Haku i et overdĂ„digt eventyr fyldt med spĂŠnding, sjov og uhygge. Se CHIHIRO OG HEKSENE i aften kl. 19 i @grandteatret!

TRAILER

SOCIAL

SOUNDTRACK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: