🎶 FILM & MUSIK: The Holy Trinity of Rock vender tilbage til det store lærred den 9. september 2021, nĂĄr ‘Rush: Cinema Strangiato – Director’s Cut’ bringer Rush-fans sammen i biografer igen pĂĄ verdensplan – denne gang for at fejre 40 ĂĄrs jubilæet for Moving Pictures. Denne globale fan-begivenhed tager et alternativt ‘regissørklip’ af 2019 udgaven, hvilket giver publikum et særligt indblik i R40 LIVE med en fornyet setliste med nye tilføjelser af bonusnumrene ‘One Little Victory’ og ‘Red Barchetta’ samt ‘Cygnus X -1 / The Story So Far ‘med Neils sidste indspillede trommesolo-mesterværk. Yderligere favoritter omfatter sange som ‘Animate’, ‘Closer to the Heart’, ‘Subdivisions’ og ‘Tom Sawyer’ sammen med backstage-øjeblikke og ĂĄbenhjertige optagelser, der er hentet tilbage fra klippegulvet. Director’s Cut indeholder ogsĂĄ soundcheck-udgaver af fan-favoritten ‘Jacob’s Ladder’, eksklusive interviews med Tom Morello, Billy Corgan, Taylor Hawkins, producer Nick Raskulinecz, The Trailer Park Boys, violinisten Jonathan Dinklage og flere overraskelser. Se RUSH: CINEMA STRANGIATO i aften kl. 21:30 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: