🇯🇵 KUN I AFTEN! Da lederen af en Yakuza bande (Anjo) pludseligt forsvinder med 300 millioner Yen, indleder hans sadomasochistiske protegé (Kakihara) en storstilet operation for at finde hans forsvundne Boss – hvilket hurtigt bliver til en gigantisk menneskejagt på en mystisk og sadistisk Hitman (Ichi). Jagten foregår på både politi-stationer og sex-klubber – og der lægges bestemt ikke fingre imellem, når mistænkte rivaler skal udspørges – Samtidig falder den ene gangster efter den anden for lejemorderen Ichis hånd… Hvad vil der mon ske i det uundgåelige endelige opgør mellem den ultra-voldige Ichi – og den smerte-hungrende Kakihara !?!? (Svaret er IKKE for sarte mennesker) !!! Se ICHI THE KILLER i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: