🔫 007: ‘No Time to Die’ er den seneste film om Agent 007, James Bond, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6. Bond er egentlig stoppet som aktiv agent og nyder det afslappende liv på Jamaica. Hans otium bliver dog hurtigt afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA kommer og beder ham om hjælp. Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabsmand, men det viser sig at være bedrag. Bond kommer i stedet på sporet af en mystisk skurk, bevæbnet med farlig ny teknologi. James Bond er baseret på forfatteren Ian Flemings spionromaner og er den 25. film i serien – atter med Daniel Craig i titelrollen. Se den nye James Bond film i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: