🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Efter ‘Sommeren ‘85’ kommer endnu en livligt pulserende fransk film, der indfanger tiden, her 1981, med udtalt sans for atmosfære og de gode musikvalg. Det sidste betyder en del for historien, for filmens hovedpersoner, brødrene Philippe (Thimotée Robart) og Jeróme (Joseph Olivennes), slår deres fælles folder på en ulovlig radiostation i Bretagne. Philippe er den mere stille af de to og beundrer Jerómes frygtløshed ved mikrofonen – og med kvinderne. Da en af Jerómes erobringer, Marianne (Marie Colomb), også fatter interesse for Philippe, sættes der skub i hans liv – til tonerne af tidens musik og med indfølte skildringer af ung kærlighed, snærende familiebånd og kunstneriske aspirationer som ekstra bonus. Se filmen i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: